De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Radar-app voor Android laat je consumentenkwesties melden

Wouter Nijsen
7 september 2015, 19:11
1 min leestijd
Radar-app voor Android laat je consumentenkwesties melden

Sinds kort is er een nieuwe Android-app beschikbaar van het Nederlandse televisieprogramma Radar. Met de app kun je consumentenkwesties delen met de redactie van het programma.

Lees verder na de advertentie.

Consumentenkwesties melden met Radar

Het televisieprogramma Radar staat wekelijks stil bij allerlei consumentenproblemen en met de nieuwe Android-app zijn deze sneller en makkelijker te delen. De Radar-app laat je je eigen ervaringen met producten of diensten direct naar de redactie van het programma sturen.

Vanuit het menu van de Radar Android-app is het mogelijk om direct een ervaring te melden. Je tikt simpelweg op de knop en voert eerst een onderwerp en omschrijving in. Om je verhaal te versterken, is het mogelijk om een foto of video bij te voegen. Dat is handig wanneer je een bijvoorbeeld een afbeelding van een opvallende supermarktaanbieding, of een dubieuze brief  wil delen.

Daarnaast is het mogelijk om met de app te reageren op oproepen van de Radar-redactie. Dat kan met het knopje `Ervaring melden`, maar oproepen zijn ook op diverse manieren te delen met anderen. Onderin de app wordt tot slot het tijdstip van de eerstvolgende uitzending van het televisieprogramma getoond.

Download de nieuwe Radar-app

De nieuwe app van Radar is gratis in gebruik en via de link hieronder te downloaden. De app is 5,6MB groot en werkt op apparaten met Android 4.1 of hoger.

Download Radar in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu