Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Radical Rappelling: oneindig abseilen is erg verslavend

Wouter Nijsen
7 juni 2015, 11:06
1 min leestijd
Radical Rappelling: oneindig abseilen is erg verslavend

Abseilen was nog nooit  zo leuk als in het nieuwe Radical Rappelling. Dit nieuwe spelletje is erg verslavend  en de tofste  game die je dit weekend speelt.

Lees verder na de advertentie.

Abseilen en  munten verzamelen

Radical Rappelling is een nieuwe game die is gemaakt door Halfbrick Studios, de ontwikkelaar die eerder het verslavende Jetpack Joyride en Fruit Ninja afleverde. Het nieuwe spel gebruikt dezelfde visuele stijl, maar is in sommige opzichten nog leuker dan zijn voorgangers. Dat komt vooral door de simpele, maar erg verslavende aanpak.

In Radical Rappelling staat – zoals de naam van de game al doet vermoeden – abseilen centraal. Het is de bedoeling om met het  personage zover mogelijk naar beneden te raken van een oneindig hoge berg. Je maakt sprongen naar beneden door op het scherm te tikken en even vast te houden. Al snel kom je allerlei obstakels tegen, waardoor je je sprongen goed moet timen. Een foutje betekent namelijk al game-over.

Dat is echter niet het enige waar je op moet letten. Onderweg kom je allerlei munten en power-ups tegen. Eerstgenoemden gebruik je om je personage te upgraden en met de power-ups ga je kort heel snel naar beneden. Zo behaal je gemakkelijker een hogere score. Daarnaast kun je allerlei missies aannemen, die je weer munten opleveren. Dit werkt erg verslavend en blijft urenlang leuk.

Radical Rappelling voor Android downloaden

Radical Rappelling is de moeite waard wanneer je op zoek bent naar een leuke game die je onderweg of even tussendoor kunt spelen. Het spel is via onderstaande link gratis te downloaden, maar bevat wel enkele in-app aankopen. Voor de installatie heb je Android 4.1 of hoger en 29MB aan vrije opslagruimte nodig.

Download Radical Rappelling in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu