Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Rayman Adventures: fraaie nieuwe platformgame nu beschikbaar

Gijs Ettes
3 december 2015, 17:37
2 min leestijd
Rayman Adventures: fraaie nieuwe platformgame nu beschikbaar

Op zoek naar een vermakelijke  nieuwe platformgame om je tanden in te zetten, dan moet je zeker eens Rayman Adventures proberen. Het spel is vanaf vandaag gratis te downloaden in Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Gratis, of toch niet helemaal?

Rayman Adventures werd vorige maand aangekondigd en is vanaf vandaag beschikbaar in Google Play. In tegenstelling tot eerdere Rayman-games is Adventures gratis te downloaden, al is het spel wel voorzien van in-app aankopen. Zo kun je door geld te spenderen gems aanschaffen die je nodig hebt voor nieuwe kostuums of om het spelverloop te versnellen. Gelukkig is het niet (direct) verplicht om geld uit te geven om plezier te beleven aan Raymans laatste  avontuur.

In Rayman Adventures is het weer de bedoeling om levels te voltooien door ongeschonden de eindstreep te halen, terwijl je ondertussen muntjes verzamelt, Teensies bevrijdt en geheimen ontdekt. Ook moet je simpele omgevingspuzzels oplossen, vijanden verslaan en goed getimed springen om een optimale score te behalen. Na elke reeks levels krijg je een eitje met een zogeheten Incrediball, die je kunt laten uitkomen en die helpt met het herstellen van het magische woud. Het groene bolletje kan daarnaast – mits je hem voldoende voert – geheime plekken  in een level tonen.

De besturing van Rayman is eenvoudig. Door te tikken kan  het mannetje zonder ledematen springen en met veegbewegingen laat  je hem aanvallen of omdraaien. Levels duren hoogstens een paar minuten, waardoor de game ideaal is om even tussendoor te spelen. Het hoogtepunt van Rayman Adventures is de fraaie audiovisuele presentatie. De verschillende personages en werelden  zijn prachtig vormgegeven en de fijne muziek en effecten geven het spel veel persoonlijkheid. Dit  maakt Rayman Adventures tot één van de mooiste Android-games van dit moment.

Rayman Adventures downloaden

Via onderstaande link kun je Rayman Adventures downloaden in Google Play. De game is 148MB groot en vereist Android 4.1 en hoger.

Download Rayman Adventures in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu