De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download: Rayman Fiesta Run nu beschikbaar voor Android

Gijs Ettes
7 november 2013, 15:26
1 min leestijd
Download: Rayman Fiesta Run nu beschikbaar voor Android
Rayman Fiesta Run

Rayman Fiesta Run is vanaf vandaag te downloaden in Google Play. De platformgame is de opvolger van Rayman Jungle Run en borduurt verder op de gameplay die het vorige deel zo populair maakte.

Zo introduceert Rayman Fiesta Run nieuwe omgevingen die zijn geïnspireerd op etenswaren en is de game iets toegankelijker, maar daardoor niet minder uitdagend, geworden. Grafisch ziet Rayman er beter uit dan ooit, met werelden die prachtig ogen en nog meer diepgang kennen.

Lees verder na de advertentie.

Rayman Fiesta Run: heerlijke platformgame

Rayman Fiesta Run heeft tien levels meer dan zijn voorganger, wat het totaal op 80 brengt. Net als in Jungle Run rent Rayman automatisch door de levels heen, alhoewel jij hem langs diverse obstakels moet leiden door op het juiste moment op het scherm te drukken. Zo kun je het mannetje zonder ledematen laten springen, zweven, slaan en over muren laten rennen.

Daarnaast kan Rayman in ijslevels glijden en in muzieklevels wordt hij klein door middel van een trompet die hem opzuigt. Afhankelijk van het aantal lums dat je hebt behaald in Jungle Run ontvang je in Rayman Fiesta Run een extra portie lums, waarmee je bijvoorbeeld pakjes voor Rayman vrijspeelt.

https://www.youtube.com/watch?v=bSNWxAZoeHU

Download: Rayman Fiesta Run (2,69 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu