RC4 voor CyanogenMod 7 is uit

Redactie
31 maart 2011, 12:09
1 min leestijd
RC4 voor CyanogenMod 7 is uit

De ontwikkelingen van CyanogenMod 7 zijn haast niet meer bij te houden. Een paar dagen geleden verscheen release candidate 3 en nu is het de beurt aan release candidate 4. Volgens CyanogenMod is RC4 de meest stabiele versie tot nu toe. Installeer de custom rom op jouw telefoon en geniet van de nieuwste versie van Android: 2.3.3. Het is aan te raden om de custom rom alleen te installeren als je verstand van zaken hebt, aangezien het installatieproces voor sommige gebruikers vrij ingewikkeld is.

Wil je de nieuwste release candidate op je telefoon installeren? Ga dan naar de wiki van CyanogenMod en klik bovenaan op jouw toestel. Vervolgens verschijnt er een uitgebreide handleiding in beeld, waarin staat hoe de

Lees verder na de advertentie.

CyanogenMod is een betrouwbare en stabiele custom rom. Zit je opgescheept met een telefoon met Android 1.6, dan krijg je met CyanogenMod 7 de beschikking over de meeste functies van Android 2.3. Wie geen zin heeft om een custom rom te installeren, maar toch wil genieten van de functies van Gingerbread, moet nog even wachten. Telefoons als de Galaxy S en de Desire krijgen in het tweede kwartaal van 2011 een update naar Android 2.3. Ook de Desire Z, Desire HD en Optimus One kunnen in 2011 waarschijnlijk een Gingerbread-update verwachten.

Via: Android Police

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu