De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Readability voor Android 12 maart in Google Play te downloaden

Redactie
8 maart 2012, 19:45
1 min leestijd
Readability voor Android 12 maart in Google Play te downloaden
Readability voor Android 12 maart in Google Play te downloaden

Readability voor Android zal aanstaande maandag te downloaden zijn in de Android Market Google Play. De zogenaamde read-it-later applicatie maakt het mogelijk om in je favoriete browser artikelen op te slaan om deze later of je telefoon of tablet terug te lezen. Hiervoor die je een aparte plug-in te installeren. Het grote voordeel is dat als je de opgeslagen artikelen terugleest deze ontdaan zijn van reclame en overbodige informatie.

Om Readability te gebruiken dien je een account aan te maken en een plug-in te installeren. Deze is beschikbaar voor de meest belangrijke browsers. Vervolgens kan je met één druk op de knop artikelen voor later opslaan. Je kan ook in de browser artikelen lezen zonder overbodige informatie en advertenties of deze naar je Kindle e-reader sturen.

Lees verder na de advertentie.

Readability is niet de eerste dienst waarmee je artikelen in de browser kunt opslaan om later terug te lezen. Onder meer Read It Later en Instapaper bieden een vergelijkbare functionaliteit. Instapaper is echter alleen officieel op iOS te gebruiken. Read It Later en Readability werken op meerdere soorten besturingssystemen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu