Readmill: bloedmooie e-reader app voor e-books met spetterende interface

Redactie
5 oktober 2013, 15:57
1 min leestijd
Readmill: bloedmooie e-reader app voor e-books met spetterende interface
readmill

Readmill is een bloedmooie en kleurrijke Android-app om al je e-books mee te lezen. Ofwel: een e-reader, alleen dan ééntje die zich onderscheid van het gros van de e-readers voor Android. De belangrijkste eigenschap van Readmill is dat de app met name om het lezen draait. “Tekst op het scherm is genoeg, verder is er niets belangrijker”, aldus de ontwikkelaar.

Met elegante typografie, een nachtmodus en handige helderheidsopties heb je precies genoeg instellingen die je moet hebben om fijn en comfortabel te kunnen lezen.

Lees verder na de advertentie.

Readmill: upload zelf je e-books

Readmill bewaart al je geüploade e-books in epub-formaat op de servers en synchroniseert deze over al je verschillende toestellen. Het is enkel mogelijk om DRM-vrije epub-bestanden te importeren. Daarnaast kun je epub-bestanden vanaf je computer naar Readmill.com uploaden, waarna deze automatisch naar je bestanden worden gesynchorniseerd. Ook ondersteunt de dienst pdf-formaten.

Readmill-app

De e-books die je hebt, worden in een hele spetterende interface met verschillende kleuren weergegeven. Onder de titel en schrijver van de e-book wordt een lijn weergegeven met hoe ver je in het boek bent. Een geinige functie van Readmill is de optie om te zien hoe lang je erover doet om een e-book te lezen. Dergelijke statistieken, waaronder de tijd die je nog ‘over’ hebt om te lezen, worden ook in de app weergegeven.

De app is ook voorzien van een speciale sectie waar je gratis e-books kunt bekijken en aanbevelingen op basis van je gelezen boeken krijgen.

Download

Readmill is gratis in Google Play te downloaden. Voor het gebruik van de app is wel een Readmill.com-account vereist, maar deze is gratis aan te maken.

Download: Readmill (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's