Fraaie telefoon-app Ready Contact List uit beta en te downloaden

Redactie
26 september 2014, 11:12
1 min leestijd
Fraaie telefoon-app Ready Contact List uit beta en te downloaden
ready contact list

Ready Contact List is een telefoon-app waarmee je contacten beheert en kunt bellen. We schreven al eerder over de Ready Android-app, die zijn naam heeft veranderd naar Ready Contact List. Toen was de app nog in gesloten bèta, nu is ‘ie voor iedereen te downloaden.

De Android-app heeft een fraai design en werkt intuïtief: Ready Contact List gebruikt allerlei snelkoppelingen en verbindt informatie in de telefoon-app, waardoor je veel sneller kunt werken. Zo heb je de mogelijkheid om na het ophangen direct de beller als contactpersoon op te slaan of, indien de contactpersoon al is opgeslagen, hem of haar opnieuw te bellen, een e-mail te sturen, een afspraak in te plannen of een sms te versturen.

Lees verder na de advertentie.

Ready Contact List

Als je wordt gebeld, toont Ready Contact List de laatste communicatie met de beller. Denk aan e-mails, sms’jes en agenda-afspraken. Zo weet je altijd wat relevante onderwerpen zijn en waar de beller mogelijk voor kan bellen. Ook is er een contactenlijst aanwezig die gebruikmaakt van grote foto’s waar je doorheen kunt bladeren. Via de letters aan de onderzijde kun je naar contacten zoeken.

Ook de daadwerkelijke telefoon-app, waar je telefoonnummers in kunt voeren, ziet er mooi uit. Mocht je andere kleuren willen gebruiken: je kunt met een in-app-aankoop van 2,99 dollar de pro-versie van Ready Contact List aanschaffen. Dat geeft je toegang tot thema’s, de voorspellende functie van de telefoon-app, ringtone-pakketten en het belangrijkste: de app is dan volledig reclamevrij.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu