De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

RealPlayer voor Android in een nieuw jasje gestoken

Redactie
19 januari 2011, 13:05
1 min leestijd
realplayer

RealPlayer voor Android is al een tijdje als beta verkrijgbaar in de Android Market. De afgelopen maanden steeg de gemiddelde waardering voor de applicatie van 3,8 (oktober) naar 4,0 (januari). Toch zijn er nog steeds mensen die beweren dat de applicatie voor force closes zorgt en zelfs foto’s en video’s verwijdert! Aan deze horrorverhalen komt nu hopelijk een eind, want RealPlayer heeft de mobiele mediaspeler in een nieuw jasje gestoken. En eerlijk is eerlijk: de gebruikersinterface ziet er strakker en mooier uit.

Zo is het beginscherm aangepast. Je ziet nu drie grote vakken met afspeellijsten, video’s en foto’s. Daarnaast zijn er vier kleinere vakken zichtbaar met artiesten, albums en liedjes. Klik op een vak en je krijgt een lijst met bijvoorbeeld foto’s of muzieknummers te zien.

Lees verder na de advertentie.

Maar er is meer: er is een speciale widget voor op het beginscherm van je telefoon om te zien welke artiest nu zingt, de nieuwe app ondersteunt landschapsmodus en de statusbar bij video’s is snel te verbergen.

De applicatie zorgt ervoor dat je je multimedia kunt organiseren en afspelen op je Android-toestel. De software ondersteunt alle veelgebruikte Android-multimediaformaten, zoals MPEG4, H.264, MP3 en JPEG.

RealPlayer voor Android gratis downloaden? Scan de QR-code onder dit bericht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu