De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Receptenmaker: gratis recepten app nu ook voor Android

Gijs Ettes
13 mei 2014, 16:33
1 min leestijd
Receptenmaker: gratis recepten app nu ook voor Android
recepten app

Receptenmaker, de recepten app die al een tijdje beschikbaar is in de App Store, is er nu ook voor Android. Standaard staan er in de app een handjevol recepten, maar eigenlijk is het de bedoeling dat je zelf gerechten toevoegt op basis van bekende receptensites als 24Kitchen, Culy, Allerhande en VTM Koken. Daarnaast kun je recepten aanmaken, waarbij je de naam, ingrediënten, bereidingsvoorschriften en het soort gerecht invoert. Door foto’s toe te voegen, geef je zo als het ware je eigen kookboek vorm. Daarnaast kun je kookboeken van vrienden inzien en hieruit recepten overnemen.

Lees verder na de advertentie.

Met Receptenmaker is het dan ook mogelijk om een persoonlijk kookboek samen te stellen met alleen gerechten die jij lekker vindt. Dankzij de grote knoppen is het makkelijk navigeren door de app en alleen de informatie die je écht nodig hebt, wordt getoond. Daarnaast schaalt Receptenmaker mooi naar het grotere scherm van tablets, zodat je de app gemakkelijk tijdens het koken kunt gebruiken.

Met de betaalde versie (1,79 euro) heb je daarnaast de beschikking over een seizoenskalender met lekkere gerechten en kooktechnieken die je helpen om de beste maaltijden op tafel te zetten. Zo staat er helder beschreven wat er van je verwacht wordt bij een kookinstructie als het plisseren (ontvellen) van tomaten.

receptenmaker

Receptenmaker downloaden

Via onderstaande link kun je Receptenmaker downloaden. De gratis versie van de recepten app laat je maximaal 10 gerechten opslaan. Middels een in-app aankoop kun je deze beperking opheffen. De app is 3,8MB groot en werkt met vrijwel elke Android-versie.

Download: Receptenmaker (gratis/€1,79)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu