De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Reckless Getaway: roekeloos ontsnappen met een vluchtauto

Redactie
21 augustus 2011, 12:02
1 min leestijd
Reckless Getaway: roekeloos ontsnappen met een vluchtauto
Reckless Getaway: roekeloos ontsnappen met een vluchtauto

De makers van Reckless Racing en Raging Thunder hebben een nieuwe racegame uitgebracht: Reckless Getaway. In het spel ben je een bankovervaller die na een overval moet maken dat hij wegkomt met een vluchtauto. Hiermee is het een race van leven en dood om uit de handen van de politie te blijven waarbij je tegemoetkomend verkeer moet ontwijken en niet al te veel moet botsen.

De eigenzinnige graphics en de passende geluidseffecten, gekoppeld met een goede gameplay, maken dat de game redelijk verslavend is. In totaal zijn er zestien levens, waarbij je nieuwe tracks kunt unlocken als je beter speelt. Er zijn flink wat power-ups te verdienen door het spel heen, en ook kun je heel wat trucs uithalen. Als je begint kun je kiezen voor de Getaway of Wreckless spelmodus, waarbij de eerste vooral tactisch ontsnappen is en de tweede spelwijze het de bedoeling is om lomp te rijden en alles te raken. Er is ook wereldwijde leadershipboards, zodat je je score ook met anderen kunt vergelijken.

Lees verder na de advertentie.

Het spel van ontwikkelaar Polarbit is geoptimaliseerd voor de Sony Ericsson Xperia Play, maar is ook moeiteloos op andere apparaten te spelen. Hierbij kun je kiezen om met je apparaat als stuur te gebruiken, of voor bediening op het scherm. Voor 2,08 euro is de game te downloaden in de Android Market. De makers hebben in ieder geval beloofd dat nieuwe hoofdstukken en tracks spoedig toegevoegd zullen worden.

Downloaden via Android Market: Reckless Getaway (€ 2,08)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu