Red Dead Redemption 2-app: Rockstar haalt niet het beste paard van stal
Lars Paymans

RDR2: Companion

Gratis

Onze score

7

Vandaag duiken miljoenen gamers het Wilde Westen in met Red Dead Redemption 2. Gewapend met revolvers, een lasso en je Android-telefoon, want met de bijbehorende Red Dead Redemption 2-app wordt je avontuur net iets gemakkelijker.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Red Dead Redemption 2-app nu beschikbaar voor Android

Red Dead Redemption 2 is de nieuwste game van de bekende ontwikkelaar Rockstar, vooral bekend van de Grand Theft Auto-serie. Red Dead Redemption 2 dompelt je onder in het Wilde Westen, waar je als lid van een bende probeert te overleven en geld te verdienen.

De gigantische open wereld valt genoeg te doen om jezelf tientallen uren te vermaken. Hierdoor kan het soms lastig zijn om het overzicht te bewaren. Om je een handje te helpen, heeft Rockstar de Red Dead Redemption 2-app gemaakt. Deze ‘Companion App’ installeer je op je Android-toestel en gebruik je terwijl je speelt.

Door in te loggen koppel je de app aan je PlayStation 4 of Xbox One, waarna je bijvoorbeeld de wereldkaart kunt bekijken en een punt kunt markeren om te onderzoeken. Zo kun je op je televisie op je paard blijven rijden terwijl je op je telefoon snel even checkt of je nog de goede kant op rijdt.

Daarnaast kun je de app gebruiken om een logboek te openen, waar al je statistieken in staan en je terug kunt lezen wat er in het verhaal is gebeurd. Het is zelfs mogelijk om de complete interface van het scherm van je tv naar je Android-apparaat te verplaatsen.

Gratis te downloaden op Android

Hoewel de app op zowel smartphones als tablets beschikbaar is, raden we aan om ‘m groot scherm te gebruiken. De letters zijn namelijk nogal klein, wat het een stuk minder overzichtelijk maakt om er even snel een blik op te werpen.

De app is volledig gratis te downloaden en gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een Rockstar Social Club-account en natuurlijk een exemplaar van Red Dead Redemption 2.

Download Red Dead Redemption 2 Companion in de Play Store (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.