Red vliegen van hongerige spinnen met Greedy Spiders

Redactie
23 september 2011, 9:00
1 min leestijd
Red vliegen van hongerige spinnen met Greedy Spiders
Red vliegen van hongerige spinnen met Greedy Spiders

In Greedy Spiders moet je vliegjes die vast zijn komen te zitten in een web beschermen tegen rondlopende spinnen. Het is een turn-by-turn spel, waarbij je steeds een stukje van het web moet doorsnijden om de vliegen vrij te krijgen. Elke keer als je snijdt begint de spin te lopen. Het begint met één vliegje dat vastzit, en langzaam komen er meer en meer vliegen bij. Het spel van ontwikkelaar Blyts zit goed in elkaar, en is een van de beter puzzelgames die de laatste tijd is uitgekomen voor Android.

De gameplay van Greedy Spiders is eenvoudig, maar het spel ziet er grafisch goed uit. Het heeft een beetje een Cut the Rope/Angry Birds look over zich heen. Door de loop van het spel krijg je steeds meer verschillende vliegjes en meer mogelijkheden zoals de optie om met vuur spinnenweb te kunnen verbranden, het plaatsen van een dummy vlieg en het teleporten van vliegen. De muziek is speels, en dat gekoppeld met de steeds moeilijkere wordende levels maakt dat het een van de betere puzzelgames is.

Lees verder na de advertentie.

Greedy Spiders is beschikbaar in een gratis versie met reclame en een betaalde versie van 72 eurocent. De gratis versie heeft maar 64 van de in totaal 128 levels, dus als het volledige spel wilt spelen zal je moeten dokken. Om Greede Spiders te installeren heb je minimaal Android 1.6 nodig, tablets worden niet ondersteund.

Downloaden via Android Market: Greedy Spiders Free (gratis)

Downloaden via Android Market: Greedy Spiders (€0,72)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu