De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Flinke update voor beste Reddit-app in Google Play

Gijs Ettes
30 oktober 2014, 19:11
1 min leestijd
Flinke update voor beste Reddit-app in Google Play
Reddit News

Langzaam maar zeker worden alle populaire apps in Google Play voorbereid voor de aankomende nieuwe Android-versie en de uitstekende Reddit News-app is geen uitzondering. Deze heeft een flinke link verf gekregen die is geïnspireerd op Googles Material Design. Dat betekent nieuwe animaties, een simplistische toolbar met een herkenbaar kleurtje en soepelere animaties wanneer je door de app navigeert. Ook is er een gloednieuw app-icoon.

De weergave van Reddit News is geoptimaliseerd voor zowel smartphones als tablets. Gebruik je de app op een groter scherm, dan wordt het beeld in tweëen gedeeld zodat je makkelijker kan browsen en reacties kunt opstellen. Foto’s, gifjes en YouTube-video’s zijn vanuit de app te bekijken en voor moderatoren is er een heel menu met nieuwe opties om Reddit ‘schoon’ te houden.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Reddit News

Reddit News heeft daarnaast een vernieuwd hamburgermenu met de belangrijkste opties als de startpagina, je profiel, inbox en de zoekfunctie. Comments worden op een logische manier gesorteerd en van een kleur voorziet, zodat discussies onder een topic beter zijn te volgen. Ook handig is dat je met een veegbeweging schakelt tussen een link of plaatje en de reacties eronder.

reddit news

Voor fervente Reddit-gebruikers is dit momenteel dan ook de beste Android-app om op de hoogte te blijven. De nieuwe versie ondersteunt de kleinere bestandsformaten Gfycat en imgurs gifv, zodat je databundel wordt ontzien. Reddit News is via onderstaande link te downloaden, vereist Android 4.1+ en tenminste 11MB aan vrije opslagruimte.

Download Reddit News in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu