De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

Maak je eigen videoclip bij bestaande muziek met Redub

Redactie
9 juli 2015, 19:02
1 min leestijd
Maak je eigen videoclip bij bestaande muziek met Redub

Redub laat je een eigen videoclip opnemen bij een bestaand nummer. Een soort Dubsmash, maar dan veel uitgebreider en met de optie om een heuse eigen videoclip bij een muzieknummer naar keuze te publiceren.

Lees verder na de advertentie.

Door de internethit Dubsmash was het plotseling helemaal populair: het playbacken van bekende geluidsfragmenten – onze Rutger heeft inmiddels met zijn Dubsmash-video 115.000 views op YouTube gescoord. Inmiddels is de hype en populariteit van Dubsmash wel afgelopen, maar zijn er genoeg apps die het playbacken weer nieuw leven in willen blazen. Zo ook Redub, dat je gehele videoclips wil laten opnemen en editten.

Dit kun je met Redub

In de app heb je de mogelijkheid om een videoclip van YouTube op te zoeken en deze te selecteren als basis voor jouw eigen videoclip. Vervolgens wordt de camera opgestart en kun je met zowel de camera aan de voor- als achterzijde beelden schieten. Deze worden getoond in een handig overzicht, waarbij je kunt zien welke clips achter elkaar komen en op welke gedeelte van het nummer de beelden worden getoond.

Verder biedt Redub allerlei effecten aan die je aan jouw creatie toe kunt voegen. Denk bijvoorbeeld aan speciale kleuren of het tonen van jouw beeld en de originele video, gezellig naast elkaar. Je uiteindelijke creatie is te delen via sociale media.

Download Redub

Redub is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Redub  in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's