De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

OnePlus brengt foto-app Reflexion uit voor Android

Wouter Nijsen
31 oktober 2015, 10:28
1 min leestijd
OnePlus brengt foto-app Reflexion uit voor Android

OnePlus onthulde eerder deze week de OnePlus X en om dit  te vieren brengt het bedrijf een foto-app uit. Die heet Reflexion en laat je spelen met reflecties.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Reflexion

Reflexion is beschikbaar voor alle Android-gebruikers en steekt simpel in elkaar. De app gebruikt de camera’s aan de achter- en voorzijde van je Android om unieke plaatjes te maken. Reflexion maakt met beide camera`s slechts één foto. Het is de bedoeling om met beide camera`s een totaal ander  beeld te schieten. De app plakt geschoten kiekjes  aan elkaar vast en spiegelt ze, wat leidt tot een uniek resultaat.

Fijn aan Reflexion is dat de app heel gemakkelijk in gebruik is. Na het opstarten van de app zie je onderin een knop om een foto te maken. Heb je dit gedaan, dan krijg je de optie om opnieuw een kiekje te maken of voor de zojuist geschoten foto te kiezen. Dit doe je vervolgens  nog een keer, waarna de twee  kiekjes met elkaar worden gespiegeld. Gemaakte creaties kun je vervolgens bewerken en opslaan. Ook zijn ze via Twitter, Instagram of Facebook te delen.

Reflexion voor Android downloaden

Reflexion is gratis beschikbaar en bevat geen in-app aankopen. Via onderstaande link kun je de foto-app downloaden. De applicatie werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger en weegt 3,1MB.

Download Reflexion in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu