Regendetector met alarm en nieuwe widget

Redactie
17 augustus 2010, 21:08
1 min leestijd
Regendetector met alarm en nieuwe widget
regendetector

Na regen komt zonneschijn. Nou ja, af en toe. Houd je niet van natte verrassingen, download dan de Nederlandse applicatie Regendetector. De widget haalt gegevens van Buienradar.nl om te bepalen of het gaat regenen op jouw locatie. Als er een regenbuitje op komst is, toont de widget de tijd totdat het gaat regenen. Regendetector is al een tijdje verkrijgbaar in de Android Market, maar sinds de nieuwe update is het mogelijk om een widget van twee bij twee op het homescreen te plaatsen.

Wat recent ook is toegevoegd aan Regendetector is een alarmfunctie. Wil je gewaarschuwd worden als er een regenbui nadert, dan is dat gemakkelijk te regelen. En als je een uitgebreide regenkaart wil zien, dan hoef je slechts eenmaal te klikken op het icoontje. Dan opent namelijk de mobiele website van Buienradar. Handig!

Lees verder na de advertentie.

Het is fijn dat er Nederlandse ontwikkelaars zijn die tijd steken in het ontwikkelen van goede applicaties. Regendetector is een fijne app, die eigenlijk niet mag ontbreken op een Android-telefoon.

Er zijn twee versies: een gratis versie en een betaalde versie. De widgets van de betaalde versie zijn iets uitgebreider dan de widgets in de gratis versie van Regendetector.

RegenDetector:

RegenDetector Plus (€0,50):

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's