Regina 3D Launcher: nieuwe homescreen-vervanger met 3D-graphics

Redactie
12 april 2011, 15:04
1 min leestijd

Regina 3D Launcher is een nieuwe homescreen-vervanger, gemaakt door ontwikkelaar Nemustech. De verschillende pagina’s van het homescreen bevinden zich in een soort 3D-omgeving, in tegenstelling tot veel huidige homescreen-vervangers. Schuif van de ene pagina naar een andere pagina en de camera zoomt uit. Hierdoor krijg je een totaaloverzicht van alle pagina’s te zien. Laat het scherm los en de camera zoomt in op één pagina, die in een fractie van het seconde het beeld vult.

Zoals altijd zeggen beelden meer dan woorden:

Lees verder na de advertentie.

Regina 3D Launcher komt met een aantal aardige en overzichtelijke widgets, zoals een kalender en een to do-lijst. Daarnaast kunnen gebruikers allerlei extra applicaties in de Android Market downloaden, waardoor Regina 3D Launcher meer functies krijgt. Hierbij kun je denken aan een aangepast thema of een widget om de actuele weerinformatie weer te geven.

De nieuwe homescreen-vervanger werkt niet op alle telefoons even goed. Gelukkig is de app gratis, dus je kunt zelf testen of Regina 3D Launcher goed werkt op jouw toestel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu