Remember The Milk voor Android nu gratis te gebruiken

Redactie
17 oktober 2011, 19:31
1 min leestijd
Remember The Milk voor Android nu gratis te gebruiken
Remember The Milk voor Android nu gratis te gebruiken

Misschien wel een van de beste takenlijsten voor Android is Remember The Milk. Tot nu toe was de app alleen maar voor langere tijd te gebruiken als je ervoor betaalde. Nu is de gratis proefperiode van twee weken afgeschaft en kun je de meeste functies van de app gratis gebruiken. De basisversie is wel gelimiteerd tot één keer synchroniseren per 24 uur. Als je besluit te betalen voor de app dan kan je ongelimiteerd synchroniseren en krijg je ook de beschikking over widgets en herinneringen.

Remember The Milk is een van de beter takenlijsten in het algemeen. Je kunt eenvoudig taken toevoegen en afvinken. Als je een taak die dag niet hebt volbracht dan is deze ook gemakkelijk weer te verplaatsen. In de app kan je ook zoeken in al je taken. Remember The Milk ondersteunt meerdere talen, waaronder ook Nederlands.

Lees verder na de advertentie.

De Pro-versie biedt enkele interessante voordelen voor als je de app regelmatig gebruikt. Zo kan je ongelimiteerd synchroniseren, heb je de beschikking over een groot aantal widgets (waaronder iconen met badges) en ontvang je herinneringen voor taken die tijdsgebonden zijn. Om de Pro-versie te gebruiken dien je een abonnement aan te schaffen. Een Pro-account kost je 25 dollar voor één jaar of 48 dollar voor twéé jaar. Je hebt wel een creditcard of PayPal nodig om een dergelijke account af te kunnen sluiten.

Om Remember The Milk te gebruiken dien je in ieder geval een gratis gebruikers
account aan te maken. De applicatie is gratis te downloaden in de Android Market en te gebruiken op iedere telefoon met Android 1.5 of hoger. Naast de Android-app zijn er ook apps voor onder meer iPhone, iPad, Gmail, Outlook en BlackBerry.

Downloaden via Android Market: Remember The Milk (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu