Remindee gebruikt je deelknop voor makkelijke reminders op Android

Remindee

Gratis

Onze score

7,5

Android-apps voor aantekeningen, reminders en to-do-lijsten zijn er meer dan genoeg. Remindee onderscheidt zich door het toevoegen van nieuwe herinneringen wel heel makkelijk te maken.

Slimme reminder-app voor Android met Remindee

Zit je de hele dag op je smartphone, dan kom je waarschijnlijk regelmatig dingen tegen die je voor later wil bewaren. Een kattenvideo om naar je partner te sturen, een lang artikel om vlak voor bedtijd te lezen, of een apparaat dat je wil kopen zodra je geld hebt. Meestal sla je zoiets op in je bladwijzers of een reminder-app. Als je echter even niet op let, is die lijst zo gevuld met honderden pagina’s.

Met Remindee is het een stuk makkelijker om alles bij te houden. Zodra je een nieuwe reminder toevoegt aan de app, koppel je daar gelijk een tijdstip aan. Vervolgens krijg je op dat gekozen tijdstip een notificatie van Remindee. Kies bijvoorbeeld voor een herinnering over een uurtje, of laat de app je pas over een jaar weer waarschuwen.

Bovendien is het aanmaken van nieuwe reminders ontzettend makkelijk. Dat doe je namelijk via de deelknop van Android. Die knop staat standaard al bij zowat elke website, app of foto. Druk op de knop, kies ‘Remindee’ in het lijstje apps dat opduikt, en klaar is Kees. Desgewenst kun je de reminder voorzien van aantekeningen en een beschrijving.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download Remindee voor Android

Remindee is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app is volledig gratis en werkt op elke smartphone met Android 4.1 of nieuwer.

Download Remindee in Google Play (gratis)

→ Bekijk ook onze lijst met de 10 beste Android-apps van 2017

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.