Remindee gebruikt je deelknop voor makkelijke reminders op Android

Thomas Haenen
10 januari 2018, 17:04
1 min leestijd
Remindee gebruikt je deelknop voor makkelijke reminders op Android

Android-apps voor aantekeningen, reminders en to-do-lijsten zijn er meer dan genoeg. Remindee onderscheidt zich door het toevoegen van nieuwe herinneringen wel heel makkelijk te maken.

Lees verder na de advertentie.

Slimme reminder-app voor Android met Remindee

Zit je de hele dag op je smartphone, dan kom je waarschijnlijk regelmatig dingen tegen die je voor later wil bewaren. Een kattenvideo om naar je partner te sturen, een lang artikel om vlak voor bedtijd te lezen, of een apparaat dat je wil kopen zodra je geld hebt. Meestal sla je zoiets op in je bladwijzers of een reminder-app. Als je echter even niet op let, is die lijst zo gevuld met honderden pagina’s.

Met Remindee is het een stuk makkelijker om alles bij te houden. Zodra je een nieuwe reminder toevoegt aan de app, koppel je daar gelijk een tijdstip aan. Vervolgens krijg je op dat gekozen tijdstip een notificatie van Remindee. Kies bijvoorbeeld voor een herinnering over een uurtje, of laat de app je pas over een jaar weer waarschuwen.

Bovendien is het aanmaken van nieuwe reminders ontzettend makkelijk. Dat doe je namelijk via de deelknop van Android. Die knop staat standaard al bij zowat elke website, app of foto. Druk op de knop, kies ‘Remindee’ in het lijstje apps dat opduikt, en klaar is Kees. Desgewenst kun je de reminder voorzien van aantekeningen en een beschrijving.

Download Remindee voor Android

Remindee is via onderstaande link te downloaden in de Play Store. De app is volledig gratis en werkt op elke smartphone met Android 4.1 of nieuwer.

Download Remindee in Google Play (gratis)

→ Bekijk ook onze lijst met de 10 beste Android-apps van 2017

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu