Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Remotr: games vanaf een pc naar je Android streamen

Wouter Nijsen
5 mei 2015, 19:32
1 min leestijd
Remotr: games vanaf een pc naar je Android streamen

Remotr is een nieuwe app waarmee je games vanaf een pc naar je Android kunt streamen. Daarvoor heb je wel een snelle internetverbinding en computer nodig.

Lees verder na de advertentie.

Games streamen op je Android

Er zijn veel verschillende apps die je pc-games op je Android laten spelen, en Remotr springt ook op deze toffe functie in. De app  verscheen enkele weken geleden in Google Play en werd onlangs nog van een update voorzien. Remotr is in staat om games vanaf een pc naar je Android te streamen en blinkt vooral uit door  de vele aanwezige  opties.

Remotr probeert namelijk een groot probleem dat zich voordoet bij het overhevelen van een pc-game naar Android te verhelpen: de besturing. Computerspellen zijn logischerwijs voorzien van een ingewikkelde besturing die niet is geoptimaliseerd voor  mobiele apparaten. Daarom biedt Remotr je een groot scala aan opties, zodat je zelf precies kunt kiezen hoe je een game wilt bedienen.

Remotr werkt verder met een streamer, die je vanaf de website van de app kunt downloaden. Om de app optimaal te laten functioneren, dien je wel over een snelle internetverbinding en krachtige pc te beschikken. Anders treden er al gauw schokkerige beelden en vertraging in de besturing op, en dat  is natuurlijk funest voor de spelervaring.

Remotr voor Android downloaden

Remotr is gratis via de link hieronder te downloaden. De app is 5,2MB groot en vereist Android 4.1 of hoger.

Download Remotr in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu