Retrogame Boulder Dash nu ook beschikbaar voor Android

Retrogame Boulder Dash nu ook beschikbaar voor AndroidDe retrogame Boulder Dash is uitgekomen voor Android. De game is in een modern jasje gestoken, maar gelukkig voor de oudere gamers onder ons is ook de originele 1984-versie van Boulder Dash beschikbaar. Boulder Dash – The Collection biedt vijf soorten Boulder Dash games met verschillende looks maar vergelijkbare gameplay. Zo moet je in alle levels met hoofdrolspeleer ‘Rockford door grotten navigeren, maar is geen enkele grot exact hetzelfde.

In Boulder Dash is het de bedoeling om diamanten te verzamelen en de vallende keien en bommen zien te vermijden. Deze keien en bommen dien je echter ook te gebruiken om vijanden te vernietigen en het level uit te spelen, dus komt er ook tactiek bij kijken bij Boulder Dash. Anders dan bij de originele versie kun je nu ook achievements verdienen en deze vergelijken met anderen via OpenFeint. Naast de classic mode is er ook een zenmodus zonder bommen.

Boulder Dash The Collection is voor 2,84 euro te downloaden in de Android Market. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig. Als je de game koopt heb je echter nog niet alle Boulder Dash versies tot je beschikking. Er zijn vier in-app purchases waaronder de originele Boulder Dash uit 1984 met de klassieke graphics. De andere pakketten bieden meer levels voor de modernere Boulder Dash games en een construction kit zodat je ook zelf levels kunt ontwerpen.

Downloaden via Android Market: Boulder Dash®-The Collection™ (€2,84)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.