Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Ridge Racer Slipstream later deze maand naar Android

Gijs Ettes
5 december 2013, 9:22
1 min leestijd
Ridge Racer Slipstream later deze maand naar Android
Ridge Racer Slipstream

Ter ere van de twintigste verjaardag van de Ridge Racer-serie brengt Namco Bandai later deze maand Ridge Racer Slipstream naar Android en iOS. Het wordt het eerste deel in de serie dat ook zijn opwachting maakt op Android. Voor iOS verscheen eerder al Ridge Racer Accelerated, maar geadviseerd wordt om die game niet te spelen op apparaten met de laatste versie van het besturingssysteem.

Op het eerste gezicht ziet Ridge Racer Slipstream er flitsend uit, al hebben we zo onze bedenkingen over de framerate van het spel dat zichtbaar stottert in de eerste video’s. Toch belooft dit nieuwe deel in de bekende raceserie weer heel wat moois. Zo zijn er 300 manieren om je bolide te tweaken en zit het met de snelheid ook wel snor. Daarnaast bouw je boost op door soepel de bochten te nemen en heb je de mogelijkheid om je auto te laten springen. Hoe dat laatste precies in zijn werk gaat, zien we later deze maand.

Lees verder na de advertentie.

Ridge Racer verscheen voor het eerst in oktober 1993 in de arcadehallen. Inmiddels zijn er al meer dan 30 delen in de reeks uitgekomen voor diverse spelcomputers, handhelds en mobiele apparaten. De video hieronder geeft een indruk van het nieuwste deel in de serie: Ridge Racer Slipstream.

https://www.youtube.com/watch?v=cgWqUCMvhuU#t=15
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu