Briljante game Ridiculous Fishing voor Android te downloaden

Redactie
25 november 2013, 14:17
1 min leestijd
Briljante game Ridiculous Fishing voor Android te downloaden
ridiculousfishing

De Ridiculous Fishing Android-versie is eindelijk te downloaden in Google Play. Dat heeft de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer bekendgemaakt.

Ridiculous Fishing is een enorme hit in de App Store en één van de beste mobiele games die ik ooit heb gespeeld. Vlambeer heeft een lange tijd gewacht om de game voor Android uit te brengen, maar heeft met een externe partij samengewerkt om de game ook voor Android beschikbaar te maken. En daar zijn wij enorm blij mee.

Lees verder na de advertentie.

Ridiculous Fishing Android

“De doorbraak kwam toen we met de mensen van Apportable spraken, die onze game gemakkelijk naar Android kunnen porten”, aldus Vlambeer. De port is reeds beschikbaar en werkt vrijwel net zo soepel en snel als de iOS-versie, wat een hele prestatie an sich is.

ridiculous-fishing-screenshots

In Ridiculous Fishing bestuur je een oude visser die zijn hengel in het water werpt. De lijn en het haakje moet je zo ver mogelijk naar beneden proberen te halen, door alle vissen, kwallen en andere zeedieren te ontwijken. Als je op een gegeven moment toch iets raakt, gaan het lijntje en haakje weer omhoog en moet je zo veel mogelijk vissen proberen mee te nemen. Eenmaal boven het water worden deze vissen de lucht in gegooid en kun je ze via verschillende wapens afknallen. Ja, echt.

Verder zijn er een reeks aan handige upgrades voor je hengel te koop, kun je de oude visser van een nieuw outfitje voorzien en heb je de mogelijkheid om nieuwe wapens te kopen.

Download Ridiculous Fishing voor Android

De app is voor een prijs van 2,25 euro in Google Play te downloaden. En dat is ‘ie waard. Daarnaast steun je de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer, die een reeks hele fijne titels op hun naam hebben staan.

Download: Ridiculous Fishing (betaald)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu