Ridiculous Fishing update laat je sneller en beter vissen en vissen afknallen

Redactie
28 november 2013, 13:26
2 min leestijd
Ridiculous Fishing update laat je sneller en beter vissen en vissen afknallen
Ridiculous Fishing update

De megapopulaire iOS-game Ridiculous Fishing heeft kort na de officiële Android-release een update gekregen die de achtergrondmuziek en enkele vervelende bugs verbeterd.

Zo brengt de Ridiculous Fishing update een nieuwe menuoptie waar je het geluid van de game kunt instellen, hebben de ontwikkelaars een probleem met het afspelen van achtergrondmuziek opgelost en wordt de audio direct stopgezet als de gebruiker andere audio speelt, zoals van Spotify of Play Music.

Lees verder na de advertentie.

Ridiculous Fishing update nu beschikbaar

Ridiculous Fishing update

Een andere belangrijke verandering die ontwikkelaar Vlambeer doorvoert zijn de nodige bugfixes. Zo kon de app nog eens haperen als je veel vissen mee naar boven trok, en ook het laten zaken van je hengel en haakje kon het beeld doen stotteren. Na de laatste Ridiculous Fishing update zijn deze problemen verdwenen.

Ridiculous Fishing in het kort

In Ridiculous Fishing bestuur je een oude visser die zijn hengel in het water werpt. De lijn en het haakje moet je zo ver mogelijk naar beneden proberen te halen, door alle vissen, kwallen en andere zeedieren te ontwijken. Als je op een gegeven moment toch iets raakt, gaan het lijntje en haakje weer omhoog en moet je zo veel mogelijk vissen proberen mee te nemen. Eenmaal boven het water worden deze vissen de lucht in gegooid en kun je ze via verschillende wapens afknallen. Ja, echt.

Verder zijn er een reeks aan handige upgrades voor je hengel te koop, kun je de oude visser van een nieuw outfitje voorzien en heb je de mogelijkheid om nieuwe wapens te kopen.

Download Ridiculous Fishing voor Android

De game is voor een prijs van 2,25 euro in Google Play te downloaden. En dat is ‘ie waard. Daarnaast steun je de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer, die een reeks hele fijne titels op hun naam hebben staan.

Download: Ridiculous Fishing (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu