Fijne trein-app Rijden de Treinen voorzien van grote update

Wouter Nijsen
16 augustus 2016, 12:13
2 min leestijd
Fijne trein-app Rijden de Treinen voorzien van grote update

De populaire trein-app Rijden de Treinen is vandaag van een grote update voorzien. De applicatie heeft een compleet nieuw design gekregen en introduceert daarnaast een aantal nieuwe functies.

Lees verder na de advertentie.

Dit brengt de update van Rijden de Treinen

Reis je dagelijks met het openbaar vervoer, dan is een goede trein-app onmisbaar. Rijden de Treinen gaat al een tijdje mee en is van een belangrijke update voorzien. De app neemt afscheid van het verouderde design en heeft nu Material Design, waardoor de interface er kleurrijker en moderner uit ziet.

Ook nieuw is dat je ritinformatie kunt opvragen vanuit het overzicht met vertrektijden en de reisplanner. Handig, want zo krijg je extra informatie en kun je – net als in de NS Reisplanner Xtra-app – checken hoe het met de rest van de route zit. Daarnaast is het voortaan mogelijk om de prijs van een reis op te vragen.

Andere kleinere verbeteringen zorgen er verder voor dat Rijden de Treinen nog uitgebreider is dan voorheen. De app onderscheidt zich echter nog steeds door zijn snelheid en overzichtelijke interface. Met de drie tabs bovenin schakelen je snel tussen de storingen, vertrektijden en de reisplanner, en via het hamburgermenu kom je terecht bij een overzicht met komende werkzaamheden en opgeloste storingen. Zo blijf je altijd op de hoogte en kun je rekening houden met eventuele vertragingen.

Rijden de Treinen voor Android downloaden

Een ander voordeel is dat Rijden de Treinen helemaal gratis is en gebruikers met een kleine databundel de optie geeft om het dataverbruik van de app te beperken, door te bepalen hoe vaak de app wordt vernieuwd.

De update voor Rijden de Treinen is nu te downloaden in de Play Store. De app vraagt om 12MB aan vrije opslagruimte en werkt op alle apparaten met Android 4.0 of hoger.

Download Rijden de Treinen in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu