RingDimmer past het volume van je ringtone automatisch aan

Redactie
23 maart 2012, 11:30
1 min leestijd
RingDimmer past het volume van je ringtone automatisch aan
RingDimmer past het volume van je beltoon automatisch aan

Als je je telefoon niet altijd op trillen hebt staan is het altijd maar de vraag of je wel hoort dat je wordt gebeld en of je daarmee anderen lastig valt. Met RingDimmer behoort dit probleem voor eens en altijd tot het verleden. De app past automatisch de sterkte van het geluid van je ringtone aan aan je omgeving. Als je in een drukke club staat zal deze juist extra luid worden, ben je naar een pianoconcert aan het luisteren dan zal je telefoon slechts heel zachtjes rinkelen.

Naast het instellen van het belvolume kan RingDimmer ook bepalen hoe hard je telefoon moet trillen. De app draait wel voortdurend mee op de achtergrond, maar is geen al te grote aanslag op je batterijduur. Wel vraagt de app om toestemming om omgevingsgeluid op te nemen. Aan de hand hiervan wordt bepaald hoe hard je telefoon af kan gaan.

Lees verder na de advertentie.

RingDimmer is vooral handig als je veel belt en je er zeker van zijn dat je geen belangrijke telefoontjes mist. Zo kan je erop rekenen dat je telefoon altijd te horen is, of je in een drukke omgeving bent of juist rustig thuiszit. In het laatste geval is het ook bijzonder fijn om niet bruut gestoord te worden door je harde ringtone.

Downloaden via Google Play: RingDimmer (€0,99)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu