De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

RoadSync voor Android synchroniseert Exchange-agenda’s

Redactie
4 juli 2009, 11:42
1 min leestijd
RoadSync voor Android synchroniseert Exchange-agenda’s
roadsync voor android

Het is alweer een tijdje geleden dat DataViz de eerste beta van RoadSync for Android uitbracht. Met deze applicatie kun je push-mail ontvangen op je Android-toestel, vanaf een Microsoft Exchange-server. Langzamerhand komen er meer functies bij, zoals ondersteuning voor het synchroniseren van agenda’s. Het is jammer dat Google bij Android geen rekening heeft gehouden met het synchroniseren van Exchange-gegevens. Maar dat schept tegelijk mogelijkheden voor externe ontwikkelaars, die er hun brood mee verdienen. RoadSync beta 5B is de eerste versie waarmee je de agenda met Android synchroniseert.

Eigenlijk is er nog niet echt sprake van synchronisatie, want RoadSync ondersteunt op dit moment alleen het downloaden van afspraken van de server naar de telefoon. Synchronisatie in twee richtingen is nog niet aan de orde. Je kunt wel afspraken op je telefoon aanmaken, maar die zullen niet met de server gesynchroniseerd worden (ze zullen echter ook niet worden gewist). Wel kun je vergaderverzoeken ontvangen en accepteren of afwijzen.

Lees verder na de advertentie.

RoadSync biedt een eenvoudige weergave met dag-, week-, maand- en agendaview. Je kunt ook reminders zetten. Alle eerder gelanceerde functies, zoals push-mail, attachments en het synchroniseren van contacten zijn natuurlijk nog steeds aanwezig. Om te gebruiken heb je Android 1.5 met Exchange Server 2003 of 2007 nodig.

Categorie: Productiviteit
Thema: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's