Roamler: geld verdienen met kleine opdrachten

Gijs Ettes
10 juni 2013, 15:28
1 min leestijd
Roamler: geld verdienen met kleine opdrachten
Roamler

Sinds maandag is de Nederlandse app Roamler voor Android beschikbaar geworden. Met Roamler kun je opdrachten uitvoeren voor kleinere en grotere bedrijven en daar geld mee verdienen en een hogere ‘status’ in de app. De opdrachten die je ziet worden, bepaald door je locatie.

Lees verder na de advertentie.

Roamler bestaat al twee jaar voor iOS, maar de makers van de app besloten eerst die iOS-versie te perfectioneren, voordat ze een tweede platform aan hun repertoire toevoegden. Dit heeft maar liefst 33 updates geduurd, zo melden de makers op het blog van Roamler.

De versie van Roamler die nu in de Play Store beschikbaar is geworden mist nog slechts één optie ten opzichte van zijn iOS-broertje. Dit is de zogeheten activity stream. Verder werkt de app volledig hetzelfde.

De werking van Roamler

In Roamler is het simpelweg de bedoeling om kleine opdrachten uit te voeren voor anderen. De app kan je bijvoorbeeld vragen of een bepaald schap in je lokale supermarkt goed is gevuld. Check je dit naar behoren, soms met bijvoorbeeld een foto, dan is de opdracht vervuld en krijg je geld, ervaringspunten plus bepaalde badges in sommige gevallen. Nadat je wat testopdrachten hebt voltooid, kun je echt aan de slag, en de app gebruikt dus je locatie om te bepalen welke opdrachten voor jou het beste uitkomen.

Roamler is gratis te downloaden en beschikbaar voor toestellen die Android 4.0 of hoger draaien. De app biedt overigens ‘cash voor een crash’ aan. Als je de Android-versie dus weet te laten crashen, staat daar ook een kleine beloning tegenover.

Download: Roamler (gratis)

Via: Androidworld

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu