ROBOTEK: nieuwe gratis robot-strategiegame voor Android

Redactie
23 mei 2011, 15:18
1 min leestijd
ROBOTEK: nieuwe gratis robot-strategiegame voor Android
robotek game android

Android-gamesontwikkelaar Hexage heeft een nieuwe game uitgebracht voor het Android-platform. Het is ROBOTEK, een combinatie van strategie, actie en RPG. Een trailer op YouTube (hieronder te bekijken) laat zien wat je kunt verwachten. Maar mocht je interesse hebben in dit soort games, dan kun je ook zonder risico meteen installeren, want de game is totaal gratis.

In ROBOTEK nemen robots de wereld over en jij moet dat zien te voorkomen. De toekomst van de mensheid staat op het spel. Empire of Machine is de nieuwe wereldorde. Met lasers, microgolven en electrocutie moet je proberen om je vijanden te verslaan.

Lees verder na de advertentie.

Daarbij zet je je eigen robots in. Er zitten meer dan 200 levels in deze game en een skillsysteem waarbij je je vaardigheden in meer dan 30 levels kunt verbeteren. Ook kun je een hotseat-wedstrijdje met je vrienden spelen (waarbij je je Android-toestel bij iedere ronde doorgeeft aan de volgende persoon). Er is een online topscorelijst met een Hall Of Fame voor de spelers de de hoogste scores halen. Je kunt inloggen met je Facebook-account en je scores nakijken op een Facebook-leaderboard. ook kun je Facebook-vrienden uitnodigen voor een spelletje.

Let op: deze game is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets met een minimale resolutie van 800 x 480 pixels, zoals de Galaxy S, HTC Desire, Nexus One, Nexus S, Galaxy Tab, Motorola Xoom en dergelijke. Hexage bracht eerder de games Radiant (ook in HD-versie) en Everlands HD uit.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu