De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Rocket Player is een fraaie en uitgebreide muziekspeler

Redactie
3 augustus 2015, 15:14
1 min leestijd
Rocket Player is een fraaie en uitgebreide muziekspeler

Met zijn Material Design, Chromecast-ondersteuning en vele instellingen en beschikbare thema’s is Rocket Player één van de fraaiste en meest uitgebreide muziekspelers voor Android.

Lees verder na de advertentie.

Rocket Player is enorm geliefd op Reddit, waar gebruikers als sinds de introductie van Android discussiëren over wat nu precies de beste offline muziekspeler voor Android is. Rocket Player is één van de meest genoemde namen, en niet onterecht: de uitgebreide muziekspeler maakt indruk door de gebruiker vrijwel alle onderdelen aan te laten passen.

Dit kun je met Rocket Player

Het Material Design van Rocket Player is aan te passen via verschillende thema’s, waarmee je onder andere de kleuren en layout van de app kunt veranderen. Alle nummers worden met de bijbehorende hoes getoond, waarbij de gebruiker toegang heeft tot  een flinke equalizer, automatisch optie die de songteksten bij een nummer toont en een sleep timer, waarmee je met muziek in slaap kunt vallen.

Daarnaast kunnen gebruikers de muziek naar de Chromecast sturen, het speciale muzieklockscreen aanpassen en zelfs video’s en podcasts met de app afspelen.  Via een in-app-aankoop kun je extra opties ontgrendelen, zoals ondersteuning voor meer bestandsformaten en een aanpasbare afspeelsnelheid.

Rocket Player in beeld

Download Rocket Player

Rocket Player is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download Rocket Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu