De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile te downloaden voor Android

Redactie
17 oktober 2014, 19:01
1 min leestijd
Rollercoaster Tycoon 4 Mobile te downloaden voor Android
Rollercoaster Tycoon 4 Mobile

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile is de mobiele versie van het enorm populaire Rollercoaster Tycoon. De game was al langer beschikbaar voor iOS en is nu ook voor Android uitgebracht. In Rollercoaster Tycoon 4 Mobile speel je een eigenaar van een pretpark, dat je helemaal zelf in elkaar mag knutselen. Je hebt daarbij de keuze uit tientallen attracties, waaronder natuurlijk de populaire achtbanen. Je kunt kiezen uit vooraf ontwikkelde attracties, maar het is ook mogelijk om een eigen achtbaan te maken.

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile wordt gelanceerd vanwege Rollercoaster Tycoon World, de nieuwe pc-versie van de game die begin 2015 wordt uitgebracht. De app wordt eveneens uitgegeven door Atari, dat eveneens de World-editie gaat uitbrengen.

Lees verder na de advertentie.

Een nadeel aan Rollercoaster Tycoon 4 Mobile is dat de game enorm leunt op in-app-aankopen. Zo kun je specifieke attracties alleen maar met behulp van speciale valuta aanschaffen die je in de game kunt kopen. Het is ook mogelijk om je Facebook-vrienden lastig te vallen met verzoeken, waardoor je ook aan die valuta komt. Maar dat moet je natuurlijk niet willen.

Video

Download

Rollercoaster Tycoon 4 Mobile is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3 en hoger.

Download Rollercoaster Tycoon 4 Mobile in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu