ROM Manager keert terug in Play Store na korte afwezigheid

Gijs Ettes
21 december 2013, 11:11
1 min leestijd
ROM Manager keert terug in Play Store na korte afwezigheid
ROM Manager

Na een korte afwezigheid van een dag is ROM Manager weer beschikbaar in de Play Store. De app werd gisteren nog uit app-winkel verwijderd omdat deze in strijd was met Googles richtlijnen. ROM Manager zou op het gebied van in-app aankopen bepaalde voorwaarden schenden.

Ontwikkelaar Koshik Dutta, beter bekend als Koush, had eerder een optie toegevoegd aan ROM Manager om in-app aankopen te doen met PayPal. Google had Koush opgedragen te verwijderen, maar daar werd door de ontwikkelaar geen gehoor aan gegeven. Toen ROM Manager door Google uit de Play Store werd gehaald, was Koush er als de kippen bij om zijn app aan te passen. Dat is gebeurd en inmiddels kun je alleen nog gebruikmaken van Googles eigen betaalmethode voor het doen van in-app aankopen.

Lees verder na de advertentie.

ROM Manager is dus weer te downloaden in de Play Store. De gratis app is onmisbaar voor gebruikers die roms willen downloaden en flashen via de ClockworkMod recovery. Hiervoor is uiteraard wel een geroot toestel nodig. ROM Manager maakt het proces echter eenvoudig en laat je back-ups maken en beheren en biedt de mogelijkheid om roms over-the-air of vanaf een sd-kaart te installeren.

De betaalde versie van de app heeft een groter aanbod aan roms, geeft handige meldingen en zorgt voor automatische back-ups. Via onderstaande link kun je ROM Manager downloaden.

Download: ROM Manager (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu