De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Roman Nurik brengt FORM watchface met Muzei-integratie uit

Redactie
26 mei 2015, 13:45
1 min leestijd
Roman Nurik brengt FORM watchface met Muzei-integratie uit

Roman Nurik is de ontwikkelaar van de geprezen wallpaper-app Muzei, die kunstwerken of eigen foto’s omtovert tot fraaie pixelachtige wallpapers. Zijn nieuwste creatie is FORM watchface, dat een handige integratie met Muzei heeft.

Lees verder na de advertentie.

Als er één ontwikkelaar is die toffe en gratis Android-apps maakt, is het Nurik. Hij is niet alleen ontwikkelaar van Muzei en het nieuwe FORM, maar ook van DashClock. Deze widget is één van de populairste klok-apps voor Android, die een enorme reeks handige integraties kent.  Zijn nieuwste creatie, de FORM Android Wear watchface, geeft een nieuw uiterlijk aan je slimme horloge.

Dit kun je met de FORM Android Wear watchface

FORM biedt een design dat vergelijkbaar is met het lettertype dat Google voor zijn designconferentie gebruikt, dat ook de naam FORM draagt. Deze conferentie werd in 2014 gehouden. Het lettertype gebruikt de kleur van de achtergrond – die je uit een lijst zelf kunt kiezen – om de cijfers een vergelijkbare  kleur te geven, wat een fraai effect oplevert. Daarnaast toont de watchface een leuke animatie als de tijd verandert.

Vooralsnog laat FORM alleen de tijd zien en geen extra informatie als het weer of het aantal ongelezen notificaties. Indien je ook Muzei gebruikt, wordt automatisch de achtergrond van de app op je smartwatch getoond. De accentkleuren van het lettertype kiest de app  op basis van de kleuren van de foto.

Download de FORM Android Wear-watchface

FORM is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.3 en hoger, en heeft logischerwijs een Android Wear-smartwatch nodig om te werken.

Download FORM in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu