De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Rope Cut: een aardige Cut The Rope-kloon

Redactie
9 januari 2011, 18:37
1 min leestijd
cut-the-rope

Cut The Rope is een ware hit in de App Store. Het doel? Zorgen dat een blij monstertje een snoepje krijgt door verschillende touwtjes los te snijden. Android Planet meldde in oktober 2010 dat Cut The Rope ook naar Android zou komen. Helaas duurt dit nog wel even, maar voor wie niet kan wachten is er al een alternatief beschikbaar: Rope Cut. Dit spelletje is een kopie van Cut The Rope en is sinds een paar dagen gratis te downloaden. Is Rope Cut beter dan Cut the Rope voor de iPhone? Nee, maar toch slaagde ontwikkelaar Feelingtouch Inc. erin om een aardig spel te maken dat niet onderdoet voor andere Android-toppers als Fruit Ninja en Angry Birds.

In Rope Cut moet je een slang helpen, die smacht naar een lekker snoepje. Snijd touwtjes door en maak gebruik van voorwerpen (bijvoorbeeld bellen) om het snoepje bij de slang te helpen. In het spel bevinden zich enkele tientallen levels, die gaandeweg steeds moeilijker worden. De ontwikkelaar belooft in de toekomst meer levels toe te voegen aan Rope Cut.

Lees verder na de advertentie.

Waarom is Cut The Rope iets beter dan Rope Cut? Ik vond twee aspecten tegenvallen aan Rope Cut. De levels van Cut The Rope zijn iets uitdagender en afwisselender. Daarnaast is het monstertje in Cut The Rope iets leuker dan de slang in Rope Cut. Maar voor de rest is Rope Cut een prima spel, zeker de moeite waard om te downloaden!

De onderstaande video geeft een beter beeld van Rope Cut. Downloaden? Scan de QR-code onder de video om het spel gratis binnen te halen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu