De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Rovio Account slaat al je Angry Birds-voortgang op

Gijs Ettes
20 juli 2013, 17:09
1 min leestijd
Rovio Account slaat al je Angry Birds-voortgang op
120px-Rovio_Logo

Voor mensen die bloed, zweet en tranen hebben geleverd voor perfecte scores in Angry Birds, is het altijd even slikken als je een nieuwe telefoon krijgt: al je voortgang weg. Rovio heeft dit euvel nu verholpen. Met een Rovio Account kun je je voortgang overal weer oppakken namelijk, dankzij cloud-saves die met al je Android-apparaten werken.

Lees verder na de advertentie.

In die Rovio Account blijft altijd bewaard hoe ver je in een Rovio-titel gekomen bent. Als je dan een weer eens een nieuwe telefoon of tablet koopt en daarop zin hebt in bijvoorbeeld Angry Birds, hoef je niet meer alles helemaal opnieuw te doen. Rovio voerde al testen met de dienst uit in mei, en die testen zijn kennelijk bevallen: de service is nu live.

Rovio Account nog alleen in de eerste Angry Birds en The Croods

angry-birds-promo-sign-in

Het is momenteel nog alleen mogelijk om in Angry Birds en The Croods gebruik te maken van je Rovio Account. Hier komen later natuurlijk meer Rovio-games bij. Uiteindelijk moet iedere Rovio-titel (en hopelijk ook Rovio Stars-spellen) gebruik gaan maken van de nieuwe dienst. Met de allereerste Angry Birds zijn de meeste mensen nu wel klaar waarschijnlijk.

De aankomende nieuwste telg van de Angry Birds-franchise, Angry Birds Star Wars 2, gaat in ieder ook gebruikmaken van je Rovio Account. Wanneer oudere titels dat gaan doen, is nog niet bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu