Rovio hint naar vervolg op Angry Birds Stars Wars

Gijs Ettes
13 juli 2013, 13:04
1 min leestijd
Rovio hint naar vervolg op Angry Birds Stars Wars
angry birds star wars

Finse spelontwikkelaar Rovio geeft inmiddels andermans spellen uit onder zijn label Rovio Satrs. Het bedrijf is echter nog lang niet klaar met zijn immens populaire Angry Birds-reeks: in een blog hint Rovio namelijk naar Angry Birds Star Wars 2.

Lees verder na de advertentie.

In een blog op de website van de populaire game-ontwikkelaar bevestigt het bedrijf in principe de komst van een vervolg op Angry Birds Star Wars, een titel die op 15 juli wordt onthuld. Wij zien in ieder geval geen andere manier om deze woorden te interpreteren met het bijbehorende plaatje:

Attention, Angry Birds fans! Stay tuned on Monday, July 15th, for big news about a brand new game! We`re talking the biggest character line-up ever, awesome new powers, and maybe even a few surprises!

Hierbij gaat het waarschijnlijk om een Angry Birds Star Wars-titel die de meest recente trilogie van de filmreeks beslaat, aangezien het op de afbeelding getoonde boze vogeltje verdacht veel wegheeft van Anakin Skywalker.

Angry-Birds-Star-Wars-2

Een maand geleden kondigde Rovio nog Angry Birds Go aan, waarvan de verwachting is dat het om een racegame gaat. Rovio Stars heeft afgelopen week nog Tiny Thief uitgebracht, een vermakelijk puzzel- en avonturenspel.

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's