De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Rovio onthult teaserfilmpje van Angry Birds: St. Patricks Day

Redactie
8 maart 2011, 15:47
1 min leestijd

Binnenkort verschijnen er nieuwe levels in Angry Birds: Seasons. Het nieuwe ‘seizoen’ dat wordt toegevoegd is St. Patrick’s Day. St. Patrick`s Day is een nationale feestdag in Ierland, Noord-Ierland en enkele Canadese provincies en valt op 17 maart. De kleur groen wordt geassocieerd met deze feestdag, waardoor de Angry Birds-uitbreiding een groen tintje krijgt. Rovio geeft nu een teaserfilmpje vrij van de St. Patricks Day-uitbreiding. De update verschijnt ruim voor 17 maart, dus wij van Android Planet verwachten dat de levels één dezer dagen speelbaar zijn op Android-telefoons en tablets.

Lees verder na de advertentie.

Angry Birds heeft geen introductie meer nodig, maar voor wie het spel niet kent toch nog even een korte beschrijving. In Angry Birds draait het erom dat je groene varkens vermorzelt door gekleurde vogels te schieten met een katapult. Er zijn normale vogels, vogels die in de lucht in drieën splitsen, vogels die kunnen versnellen en vogels die ontploffen als bommen. Maak gebruik van de mogelijkheden van iedere soort en zorg dat je de varkens vernietigt.

In ieder level zijn drie sterren te halen. Je scoort veel punten als je vogels weet te sparen. Je hebt namelijk maar een paar vogels tot je beschikking om af te vuren. Als je de groene varkens met één vogel uitschakelt, dan leveren de overgebleven vogels veel punten op. Gebruik je alle vogels? Vaak haal je dan slechts één ster. Het is een aardige uitdaging om ieder level met drie sterren af te ronden.

Angry Birds is sinds vorig jaar al meer dan dertig miljoen keer gedownload en is een schoolvoorbeeld van een succesvolle Android-game.

Bron: Android Central

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu