De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

RTL Z Mobile voor Android: nieuws-app voor zakelijke gebruikers

Gijs Ettes
13 oktober 2015, 13:54
1 min leestijd
RTL Z Mobile voor Android: nieuws-app voor zakelijke gebruikers

Iets later dan gepland heeft RTL Z vandaag zijn nieuws-app voor Android en iOS uitgebracht. RTL Z Mobile richt zich op ondernemende mensen en bevat onder meer financieel-economisch nieuws en updates over de belangrijkste technologische ontwikkelingen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met RTL Z Mobile

Het startscherm van de app toont de belangrijkste (algemene) berichten en het laatste financiële nieuws en laat je snel door te swipen overschakelen naar de andere katernen Tech, Lifestyle en Opinie. Door het beeld even naar onder te trekken, ververs je de pagina om nieuwe berichten te zien. De RTL Z-app kan echter ook pushmeldingen sturen voor breaking news.

Artikelen in de app worden snel en overzichtelijk ingeladen en zijn prettig leesbaar dankzij de afwezigheid van afleidende elementen. Door op de menuknop linksboven te tikken, tover je het dashboard tevoorschijn. Hier zie je het actuele weerbericht, files en de stand van de AEX index. Helaas kun je er niet op klikken voor meer informatie. Eronder vind je de verschillende secties van de app en recente uitzendingen, die je kunt terugkijken of delen. De kwaliteit is redelijk en video’s laden vlot in.

Via de instellingen van RTL Z Mobile kun je pushmeldingen aan- of uitzetten en je aanmelden voor RTL Z om zo je updates en herinneringen aan te passen. Het is echter niet verplicht om je aan te melden om van de nieuws-app gebruik te maken.

RTL Z Mobile downloaden

Via onderstaande link kun je de RTL Z-app downloaden in Google Play. Deze vereist Android 4.0.3 of hoger en tenminste 4,4MB aan vrije opslagruimte.

Download RTL Z Mobile in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu