Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Ruige zombie-shooter Zombiewood nieuwe hit in Google Play Store

Redactie
7 november 2012, 13:02
2 min leestijd
Ruige zombie-shooter Zombiewood nieuwe hit in Google Play Store

Zombies zijn de nieuwe vampieren. De zoekresultaten in de Google Play Store liegen er niet om. De nieuwste zombie-hit in Google’s app-winkel is de arcade-shooter Zombiewood van de bekende ontwikkelaar Gameloft, die ook games als Asphalt 7: Heat, de populaire first-person shooter N.O.V.A. en The Dark Knight Rises op hun naam hebben staan. In Zombiewood is de bruisende showbizz-stad Los Angeles door moordlustige zombies bezet en alleen jij kan ze verslaan. Een depressief doemscenario? Niet echt, want Zombiewood is een enorm humoristische en vermakelijke game.

Het zal geen geheim zijn: in Zombiewood schiet je vooral heel veel zombies dood. Dit doe je door middel van dual-stick actie, waarmee je met je linkerduim het personage beweegt en met de rechterduim kogels afvuurt. Je beschikt over verschillende wapens en ongelimiteerde ammunitie en voor elke zombie die je neerknalt, krijg je munten. Hoe meer munten, hoe meer kekke outfits, upgrades op nieuwe wapens je kunt aanschaffen. En de wapens, hoe idioot ze soms ook lijken, zijn echt om te smullen. Denk aan een soort ‘home made flamethrower’ of een machinegeweer met elektriciteitskogels.

Lees verder na de advertentie.

De graphics van de game zijn erg indrukwekkend en geven de game een soort van humoristische cartooneske stijl. Gameloft heeft ook een heleboel leuke aanwijzingen naar de populaire cultuur in Zombiewood gestopt, zoals hints naar filmcultuur en bekende filmsterren. Ook de levels die je speelt zijn gebaseerd op een aantal films, waaronder de verbastering Good Cop, Dead Cop. De levels die je nog niet kunt spelen, lijken op films die nog uit moeten komen.

Zombiewood is gratis in de Google Play Store te downloaden. De game bevat enkele kleine advertenties en het is mogelijk om in-game aankopen te doen om sneller nieuwe wapens en upgrades te kopen.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=da39cWS7j8k

Download: Zombiewood (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu