De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

RunKeeper Pro Android-app in januari gratis te downloaden

Redactie
30 december 2010, 18:23
1 min leestijd
RunKeeper Pro Android-app in januari gratis te downloaden
runkeeper android

In januari is voor veel mensen het moment aangebroken om weer aan sport te gaan doen. Om dat aan te moedigen heeft de maker van RunKeeper Pro besloten om de app een maand lang gratis weg te geven. Het is bedoeld als blijk van waardering aan de bestaande RunKeeper-community voor hun betrokkenheid in de afgelopen 2,5 jaar, al zullen vooral mensen die nog niet bereid waren voor de app te betalen, profiteren. Gebruikers van RunKeeper Free kunnen gratis upgraden naar de Pro-versie die normaal $9,99 kost.

runkeeper stats

Let bij het downloaden goed op of de prijs is al aangepast.

De weggeefactie geldt ook voor de iPhone-versie van RunKeeper Pro, dus misschien kun je vrienden op bevriende mobiele platformen die maar niet van de bank af komen, overhalen om samen een rondje te gaan rennen. Je hebt tot eind januari de tijd om de app te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Met RunKeeper Pro kun je je activiteiten rond hardlopen, fietsen, wandelen, snowboarden en dergelijke vastleggen. Na elke sportactiviteit publiceer je de resultaten op je eigen RunKeeper-pagina, waar anderen ze ook kunnen bekijken. Je kunt ook een Streetteam vormen met bevriende sporters, zodat je makkelijker onderling prestaties kunt vergelijken.

Meer info: RunKeeper Blog

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu