Sail Amsterdam 2015: blijf op de hoogte met de officiële app

Gijs Ettes
20 augustus 2015, 18:15
1 min leestijd

Van 19 tot en met 23 augustus vindt de negende editie van Sail Amsterdam plaats. Wil je niks missen van het evenement en het programma met alle activiteiten en optredens checken, dan is de officiële app de moeite waard.

Lees verder na de advertentie.

Check het programma en de activiteiten tijdens Sail Amsterdam 2015

SAIL is de officiële app van het nautische evenement dat tot en met aanstaande zondag plaatsvindt in Amsterdam. In de app vind je onder meer informatie over de deelnemende schepen en kun je hun locatie checken. Ook is het volledige programma (te filteren, bijvoorbeeld op dag) te bekijken en een handige plattegrond die de hoofdactiviteiten, afzettingen en looproutes toont. Met de knop ‘Waar ben ik’ kun je precies zien waar je je op dat moment bevindt en hoe je het snelst naar een podium, activiteit of schip komt. Ook worden praktische locaties getoond, zoals toiletten en ehbo-posten.

In principe vind je als bezoeker dus alles wat je moet weten in de Sail-app. Maar ook als je zelf meevaart, kan de app handig zijn. Zo vind je via de optie ‘Zelf varen’ alle veiligheidsregels en de voorwaarden voor toegang tot de IJhaven. Tot slot is er de optie ‘SAIL live’, die je toegang geeft tot de webcams op het terrein. Zo kun je ook op afstand het evenement volgen.

Sail Amsterdam-app downloaden

De Sail Amsterdam-app is via onderstaande link te downloaden. Met 96MB is het een forse download, dus het is slim om verbonden te zijn met wifi voordat je de app binnenhaalt. Verder moet je toestel minimaal over Android 4.0 beschikken.

Download SAIL in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu