Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samba: videochat-app die de reactie van de ontvanger opneemt

Redactie
29 september 2014, 14:10
1 min leestijd
Samba: videochat-app die de reactie van de ontvanger opneemt
samba

Samba is een videochat-app die op een bijzondere manier werkt. Je stuurt een video – denk een beetje à la Snapchat – naar de ontvanger en op het moment dat hij of zij de video bekijkt, wordt de frontcamera van die persoon ingeschakeld. Samba neemt vervolgens de reactie van de ontvanger op en stuurt deze weer naar jou. “Dat is de kracht van asynchrone communicatie die toch heel persoonlijk is”, zo laat Samba weten.

De videochat-app was vooralsnog alleen voor iOS te downloaden, maar is ook in gesloten bèta voor Android te verkrijgen. De Israëlische startup wil nu alle bugs uit de Android-versie gaan halen om de app officieel in Google Play uit te brengen

Lees verder na de advertentie.

Samba: nog meer functies

Een toffe feature van Samba is de mogelijkheid om je eigen video opnieuw te bekijken met de reactie van de ontvanger in een ronde avatar aan de bovenzijde. Zo weet je precies waarop hij of zij reageert. Deze avatar is te vergroten en te verkleinen en je kunt ook wisselen tussen het geluid van beide video’s. Als beiden de video hebben gekeken, kan de verzender ‘m op beide toestellen verwijderen.

Download

Samba werkt op basis van mobiele nummers en de bètaversie is via de website van de startup aan te vragen. Je krijgt dan het apk-bestand van de app die je vervolgens op je Android kunt installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu