Samsung ChatON berichtendienst nu beschikbaar in de Android Market

Redactie
14 oktober 2011, 15:31
1 min leestijd
Samsung ChatON berichtendienst nu beschikbaar in de Android Market
Samsung ChatON nu te downloaden in de Android Market

Samsung’s berichtendienst ChatON is nu te gebruiken op je Android-toestel. De ChatON applicatie is gratis te downloaden in de Android Market. ChatOn laat zich het beste omschrijven als WhatsApp maar dan gemaakt door Samsung. Net als bij het populaire WhatsApp werkt de applicatie op meerdere mobiele platformen, hoewel de iOS- en BlackBerry-versies binnenkort zullen volgen. Naast Android is de berichtenapp al wel te downloaden op Bada-telefoons.

De Samsung ChatON app ziet er bijzonder kleurig uit en heeft een geheel eigen karakter. Naast het versturen van berichten is het ook mogelijk om foto’s en video’s met je ChatON-vrienden te delen. Je kunt je tekstberichten ook opfleuren met een uitgebreid aanbod aan emoticons. Groepschat behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees verder na de advertentie.

Leuke originele toevoegingen zijn de Interaction Rank waarbij je ziet met welke mensen je de afgelopen week het meest hebt gechat en de Trunk waarbij je alle berichten in een bepaalde groep in één keer ziet. Daarnaast heb je een eigen profielpagina die je kunt invullen.

ChatON is gratis te downloaden in de Android Market en ondersteunt nu al meer dan 25 talen. Naast Android, iOS, BlackBerry en Bada zal de berichtendienst ook op de PC te gebruiken zijn. Op telefoons met Bada 2.0 zal ChatON voorgeïnstalleerd worden. Of het nieuwe ChatON WhatsApp kan verslaan is nog maar de vraag.

Downloaden via Android Market: ChatON (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu