Deze app laat je de Galaxy S6 op jouw Android-toestel ervaren

Redactie
31 maart 2015, 10:31
1 min leestijd
Deze app laat je de Galaxy S6 op jouw Android-toestel ervaren

De Samsung Galaxy S6 is vanaf 10 april te verkrijgen in Nederland. Om je alvast kennis te laten maken met het toestel, heeft Samsung een officiële Experience-app uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

“Deze  Samsung Galaxy S6 Experience-app geeft je de mogelijkheid om het design, de belangrijkste features en alle accessoires van Samsungs laatste toestel op een interactieve manier te ervaren”, aldus de Zuid-Koreaanse fabrikant. De app laat onder andere informatie zien over de nieuwe camera, het design van de Galaxy S6 en de mogelijkheid om het toestel snel op te laden.

Samsung Galaxy S6 Experience

Daarnaast toont de app verschillende designverhalen over het nieuwe vlaggenschip van Samsung, waarbij het ook mogelijk is om een quiz te nemen. Deze quiz laat zien wat voor type jij bent, en waarom de Galaxy S6 voor dat specifieke type geschikt is. Ook kun je via de app alle accessoires voor de smartphone bekijken.

Mocht je een kartonnen virtual reality-bril in huis hebben of beschikken over de Gear VR, dan kun je deze app ook in 360-graden gebruiken. Een leuke toevoeging van Samsung, waarmee het design van de Galaxy S6 nog indrukwekkender over zou moeten komen.

Galaxy S6 kopen?

Bij Android Planet hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Bekijk ook alle aanbiedingen van de Galaxy S6 met abonnement.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 299,-

Bekijken

Samsung Galaxy S6 Experience downloaden

De  Samsung Galaxy S6 Experience is gratis te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger. Een minimale resolutie van 1280 bij 720 pixels en 1GB aan werkgeheugen wordt aangeraden.

Download  Samsung Galaxy S6 Experience in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu