Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung introduceert app die je Galaxy-toestel met iTunes synchroniseert

Redactie
23 juni 2012, 11:36
1 min leestijd
Samsung introduceert app die je Galaxy-toestel met iTunes synchroniseert
samsung galaxy s iii wit

Samsung zet de aanval op Apple na de gewonnen rechtszaak voort. Het Zuid-Koreaanse bedrijf introduceert Easy Phone Sync: een app waarmee Apple-gebruikers gemakkelijk naar Samsung kunnen overstappen. Dit meldt Techradar. Easy Phone Sync synchroniseert je muziek, video’s, podcasts, foto’s, contacten en sms-berichten van iTunes of een iPhone naar een Android-smartphone en is alleen beschikbaar voor Galaxy-toestellen. Als (erg) oud iPhone-gebruiker weet ik nog goed hoe vervelend het was dat ik een groot gedeelte van mijn instellingen en data ‘kwijtraakte’ toen ik de Nexus One kocht. De overstap van een iPhone naar een Galaxy-toestel wordt met Easy Phone Sync een stuk gemakkelijker gemaakt. De app is ook handig voor degenen die eigenlijk alleen een iPod hebben omdat hun muziek in iTunes staat.

Samsung probeert voornamelijk het publiek aan te spreken die al mogen verlengen, maar nog op de iPhone 5 aan wachten zijn. Het was misschien iets voordeliger geweest als Samsung hun app na de release van de iPhone 4S had uitgebracht, waar velen niet erg warm van werden. Er zit overigens wel één groot nadeel aan Easy Phone Sync: je aangeschafte iOS-apps kun je niet overzetten.

Lees verder na de advertentie.

Op dit moment is de applicatie alleen beschikbaar voor Galaxy-gebruikers uit Groot-Brittannië. Of de app ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Download: Easy Phone Sync (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu