Samsung lanceert voetbal-app Kick met uitgebreide statistieken

Gijs Ettes
27 november 2014, 15:27
1 min leestijd
Samsung lanceert voetbal-app Kick met uitgebreide statistieken

Samsung heeft vandaag een eigen voetbal-app gelanceerd in de vorm van Kick. De app toont onder meer uitslagen, speelschema’s en voorbeschouwingen en is gratis te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Meer over Samsung Kick

Voorwaarde is wel dat je beschikt over een Samsung-smartphone of -tablet; met andere Android-toestellen werkt Samsung Kick helaas niet. Naast de laatste scoren en statistieken kun je in de app ook spelersstatistieken vergelijken, zodat je kunt zien wie er wel en niet in vorm is. Handig als je in je voetbalpoule een aantal lastige beslissingen moet maken. De statistieken zijn redelijk gedetailleerd: zo zie je het aantal gespeelde wedstrijden, doelpunten, schoten op doel, gecreërde kansen en de efficiëntie van een speler. Ook zie je hoeveel gele of rode prenten hij heeft ontvangen.

Verder kun je de (live) statistieken van afzonderlijke wedstrijden checken en interviews met spelers en trainers bekijken. Er is ook een Samsung Kick-app voor smart tv’s, zodat je alles op voetbalgebied op het grote scherm kunt volgen. De applicatie onthoudt je voorkeuren, zodat je gepersonaliseerde informatie krijgt over je favoriete teams en spelers.

“Kick is perfect voor voetbalfans die zelf controle willen over hun voetbalbeleving,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met Kick ben je niet langer afhankelijk van wat de commentator je tijdens de wedstrijd vertelt, je zoekt alle informatie die jij wilt zelf snel en gemakkelijk op.”

Samsung Kick downloaden voor Android

Via onderstaande link kun je Samsung Kick downloaden. De app vereist een Samsung-toestel, Android 4.1+ en minimaal 34MB aan vrije opslagruimte.

Download Samsung Kick in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu