De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Samurai 2: actiespel voor Android-toestellen met een multikernprocessor

Redactie
25 februari 2011, 13:06
1 min leestijd

In de Android Market is het spelletje Samurai 2: Vengeance verschenen. Dit spel is speciaal ontwikkeld voor Android-toestellen met een NVIDIA Tegra 2-chip, bijvoorbeeld de LG Optimus 2X. Dit is ook goed te zien tijdens het spelen, want het spel schittert als een prachtige diamant. Dit komt misschien wel door de bijzondere comics-stijl, waardoor je het idee hebt dat alles getekend is. In Samurai II Vengeance moet je erg veel vijanden verslaan door speciale moves en combo’s uit te voeren. De hoge framerate van 60 frames per seconde zorgt voor een plezierige speelervaring.

Gamers spelen dit spel met een joystick, die op het scherm verschijnt. Rechts zijn drie knoppen te zien, die gebruikt kunnen worden om acties uit te voeren. Bekijk het filmpje hieronder om een stukje gameplay te zien. Zoals je ziet verandert de camera continu van perspectief.

Lees verder na de advertentie.

Het spelletje kost 3,49 euro. Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu