De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Ontgrendel elke dag een verrassing in de Google Santa Tracker

Erwin Vogelaar
3 december 2017, 9:59
2 min leestijd
Ontgrendel elke dag een verrassing in de Google Santa Tracker

Sinterklaas is het land nog niet uit, of de Kerstman staat alweer bijna op de stoep. Google Santa Tracker 2017 is in de Play Store geüpdatet om af te tellen tot het zover is.

Lees verder na de advertentie.

Open elke dag iets leuks in Google Santa Tracker 2017

Google heeft zijn Santa Tracker geüpdatet voor het nieuwe jaar. Hoewel we in Nederland nog druk bezig zijn met Sinterklaas, bereidt men zich in andere delen van de wereld alvast voor op de vrolijke Kerstman. De Santa Tracker is allereerst bedoeld om te zien hoe dichtbij de vrijgevige Noordpool-bewoner is, maar biedt ook een stapel extra’s.

Het leukste van de Santa Tracker zijn namelijk de verschillende spelletjes. Zie de app als een soort digitale adventskalender, omdat je elke dag een nieuw spelletje of andere extra ontgrendelt.

santa tracker 2017

De games zijn niet zomaar uitgekozen. Zo zijn er een aantal spelletjes die je de basis van programmeren bijbrengen en is het mogelijk om in de app meer te leren over kersttradities van over de hele wereld. Zeker kinderen kunnen er een hoop van opsteken.

Wat er de komende dagen wordt toegevoegd is nog niet duidelijk. Daarvoor moet je de app of de website dus dagelijks even openen. Het is wel alleen in de app mogelijk om ‘Santa Snap’ doen. In dit spelletje vlieg je als een elf met een jetpack de wereld rond in Google Maps om ‘elfies’ te maken.

Een van de meest bijzondere spelletjes moet een sneeuwbalgevecht worden met talloze andere spelers. Hoe dat uitpakt zien we waarschijnlijk op 16 december. Tot en met 23 december worden er nieuwe dingen in de app ontgrendeld. Op de 24ste stijgt de kerstman op en is zijn vlucht te volgen. Santa Tracker kun je downloaden via onderstaande link in de Play Store.

Download Google Santa Tracker in Google Play (gratis)

Sintkerlaas-apps en tips voor je verlanglijstje

Zit je nog in de Sinterklaas-sferen? Dan hebben we wat Sinterklaas-gadgets voor op je verlanglijstje en Sinterklaas-apps op een rij gezet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu