Saving Yello: kruising van Angry Birds en Finding Nemo

Redactie
4 februari 2012, 12:02
1 min leestijd
Saving Yello: kruising van Angry Birds en Finding Nemo
Saving Yello: kruising van Angry Birds en Finding Nemo

Bij sommige games is het niet moeilijk te raden waar ze door geïnspireerd zijn. Saying Yello combineert de karakteristieke elementen van Angry Birds met de uitstraling van Finding Nemo. Yello is een vis die door een kwaadaardig meisje uit zijn vissenkom wordt gehaald. Hij moet proberen terug in de kom te komen waarbij hij obstakels moet zien vermijden. Zo moet je speelgoed aan de kant gooien en is het zelfs mogelijk om Yello in de brand te zetten.

Iedereen die Angry Birds heeft gespeeld kan zo met Saving Yello onderweg. De vis wordt op dezelfde manier gelanceerd zoals de bekende vogels. Onderweg kan je ook diverse power-ups verdienen. Zo kun je Yello in brand zetten, hem voorzien van scherpe spikes of laten omringen door een blok ijs. De game heeft goede graphics en een vrolijke soundtrack.

Lees verder na de advertentie.

Saving Yello is gratis te downloaden in de Android Market. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.1 of hoger nodig. De eerste tien levels zijn gratis, daarna moet je 75 cent betalen voor de overige levels. Er is ook OpenFeint-integratie zodat je je scores met anderen kunt vergelijken.

Downloaden via Android Market: Saving Yello (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu